Velkommen til nye Drammen LineDance

TomInformasjon Skriv en kommentar

På sensommeren 2016 så Drammen LineDance lyset og ble skapt. Har du kommet så langt til å lese dette har du allerede funnet den splitter nye hjemmesiden og velkommen skal du være. Jeg starter i det små med å tilby 3 typer kurs; Absolutt Nybegynner, Nybegynner og Lett Øvet.

Jeg har tidligere danset hos Siws Linedance og trivdes veldig bra der. I det siste 1,5 året hos Siw fikk jeg være instruktør for nybegynnerne hennes og likte det veldig godt. Noe som gav mersmak til å ville satse på dette selv og tiden var moden for å prøve å starte opp på egenhånd. Jeg har lenge hatt veldig lyst til å starte opp egne linedancegrupper, spesielt siden jeg har startet å koreografere danser også, og her er vi.

Vi satser på å få det like gøy, om ikke mer, på kursene fremover og vil ønske alle sammen velkommen til dans, både helt nye dansere og de som måtte kjenne meg fra før. Moro blir det okke som!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *