Personvern

Vi i Drammen Linedance tar personvern på alvor og gjør vårt ytterste for å sikre dine personopplysninger på en trygg og respektfull måte.
Denne personvernerklæringen handler om hvordan Drammen Linedance samler inn og bruker personopplysninger.

Drammen Linedance, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Henvendelser på e-post:

Du har mulighet til å nå oss gjennom på e-post og kontaktskjema. E-post er en del av den daglige driften ved Drammen Linedance til å motta og sende meldinger til brukere og leverandører. Det sendes ikke sensitive personopplysninger med e-post fra oss. Mottatte e-post som inneholder sensitive opplysninger vil ikke distribueres videre, og slettes fra e-postsystemet.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

E-postmeldinger som ansees som viktige vil bli lagret i systemet for å effektiv kunne håndtere ris og ros, returhåndtering og henvendelser. Disse vil normalt slettes når samtalen ansees som avsluttet eller ved rydding av e-postmeldinger.

Henvendelser på telefon:

Telefonen benyttet i Drammen Linedances virke vil lagre nummeret til den som ringer såfremt nummeret ikke er skjult. Samtalene vil ikke lagres eller loggføres.

Nyhetsbrev:

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss vedrørende kampanjer, tilbud og produktinformasjon. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Vurderinger, kommentarer og foruminnlegg:

Du har mulighet til å legge inn vurderinger, kommentarer og foruminnlegg. Disse er å anse som offentlig informasjon og vil fritt kunne benyttes av Drammen Linedance. Vurderinger og kundeomtale må først godkjennes før de publiseres og Drammen Linedance forbeholder retten til å kunne slette upassende vurderinger og kommentarer. Vi oppfordrer deg ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via disse kanalene da disse ikke er kryptert og kan publiseres til allmenheten.

Blogg:

Drammen Linedance har også en egen bloggløsning som inneholder artikler og informasjon rundt Drammen Linedance. Det er mulig å legge igjen kommentarer på disse artiklene. Disse er å anse som offentlig informasjon og vil fritt kunne benyttes av Drammen Linedance. Kommentarer vil måtte bli godkjent av Drammen Linedance før publisering og vi forbeholder retten til å slette upassende kommentarer. Vi oppfordrer deg ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via disse kanalene da disse ikke er kryptert og kan publiseres til allmenheten.

Bruk av informasjonskapsler (Informasjonskapsler):

Hva er informasjonskapsler og hva brukes de til?

DrammenLinedance.no benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsteder, og i henhold til norsk lovgivning. En informasjonskapsel er en liten datafil som lagres i din nettlesers minne, som vil gi deg en bedre og mer relevant brukeropplevelse ved besøk på en nettside. Vi bruker kapsler blant annet for å kunne gi deg en enklere brukeropplevelse med tilgang til logg inn, aktiviteter, varsler etc.

Vi bruker også slike kapsler til statistikk for å lære om hva våre medlemmer er opptatt av, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre og mer brukervennlige. Se webanalyse for mer info.

Hvilke informasjonskapsler benyttes:

cookie_law – Denne kapselen inneholder ditt valg vedrørende aksept av informasjonskapsler på vår nettløsning. Denne slettes etter 1 år.

__atuvc – Denne informasjonskapselen er knyttet til AddThis sosiale delingswidget som er innebygd i nettsiden for å muliggjøre at man kan dele innholdet med en rekke nettverk- og sosiale plattformer. Den lagrer en oppdatert sideteller. Denne slettes etter 2 år.

Language – Denne informasjonskapselen holder oversikt over ditt foretrukne språkvalg på nettstedet. Den slettes etter 1 måned.

PHPSESSID – Dette er en informasjonskapsel som genereres av nettsiden for å opprettholde brukerens øktvariabler, som påloggingstatus, eventuell valg foretatt på sidene.  Det er normalt et tilfeldig generert nummer. Hvis nettstedet ikke har tilgang til denne filen vil man ikke kunne bruke nettsiden som normalt. Denne slettes når du forlater siden vår.

Google Analytics:

Vi benytter Google Analytics for å samle brukerstatestikk på Nettsiden. Google Analytics bruker hovedsakelig førstepartsinformasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre opplysninger som ikke er personlig identifiserende. Nettlesere deler ikke førstepartsinformasjonskapsler på tvers av domener. 1 eller flere av følgende informasjonskapsler benyttes.

__utmz – Denne informasjonskapselen holder rede på hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider. Det kan finnes flere slike kapsler med samme navn da vi kan benytte google analytics ikke bare på selve siden, men også i bilder og linker. Dette for å få et klarere bilde på hvordan våre kunder finner oss. Denne kapselen har en levetid på 6 måneder og oppdateres hver gang info sendes til google analytics.

__utma – Denne informasjonskapselen forteller google analytics om det er et førstegangsbesøk eller et gjentagende besøk. Kapselen har normalt en levetid på 2 år, men dette kan redigeres i nettleseren din. Den oppdateres når info sendes google analytics.

__utmb og __utmc – Kapslene gir informasjon om hvor lenge du befinner deg inne på våre sider, hvor lenge besøket varer og hvilke sider som besøkes. __utmb vare i 30 min og __utmc slettes når du forlater våre sider. Begge oppdateres når info sendes til google analytics.

_ga – Denne benyttes av Google universal analytics for å identifisere en bruker ved å produsere et tilfeldig nummer. Således kan google analytics se om det er et førstegangsbesøk, gjentagende besøk, hvilke sider som besøkes og hvor lenge man er på hver side. Kapselen har normalt en levetid på 2 år, men dette kan redigeres i nettleseren din. Den oppdateres når info sendes Google analytics.

Hva slags informasjon lagres?

I informasjonskapslene vil det bli lagret opplysninger om: IP adresse, valgt nettleser, operativsystemer, hvilken bredbåndsleverandør man benytter, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Webanalyse:

Drammen Linedance samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Drammen Linedance.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet og produktene på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, om den besøkende har besøkt oss tidligere, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke søkeord som er benyttet og hvilke nettlesere og operativsystem som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Dette er et verktøy som er installert på en egen server hos Google. Det utleveres ikke informasjon fra Google Analytics til andre aktører og andre aktører har ikke tilsyn til opplysningene.

https://www.google.com/policies/privacy/?hl=no

Slik kan du unngå informasjonskapsler

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere informasjonskapsler automatisk. Se webleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på DrammenLinedance.no kanskje ikke fungere optimalt og du vil kanskje ikke kunne benytte Drammen Linedance.

Personopplysninger til tredjepart:

Drammen Linedance vil ikke selge, utveksle eller utlevere deres personopplysninger/åndverk til tredje part uten spesifikk skriftlig samtykke fra dere (unntak inkluderer ved eventuelle lovbrudd hvor informasjonen vil bli sendt til politiet). Den registrerte informasjonen vil heller aldri bli brukt til å spamme, eller sende uønsket reklame. Kun de som har registrert at de vil motta elektroniske markedshenvendelser/nyhetsbrev vil kunne motta dette, og med rimelig tidsrom mellom hver henvendelse.

Rettigheter:

Du som kunde vil alltid kunne logge deg på og se hvilke opplysninger som er registrert på deg. Disse vil du da kunne redigeres fritt. Her vil man også kunne velge gi eller trekke tilbake en samtykke, rette feilaktige eller mangelfulle opplysninger, og avstå fra eller velge å få elektroniske markedshenvendelser. Du kan også henvende deg til oss på post@Drammen Linedance.no får å vite hvilke opplysninger vi har på deg og om det er noe du vil rette på.

I tillegg, har du rett på å få opplysningene som er registrert om deg slettet. Du kan slette din profil (og opplysningene dine) ved å logge deg inn på Drammen Linedance.no, eller kan du ta kontakt med oss direkte om du ønsker å få slettet din profil. Vær oppmerksom på at alle opplysningene dine, inkludert bilder og verk vil da slettes eller gjøres utilgjengelig, og samtykket ditt trukket tilbake, om ikke noe annet ble avtalt. Grunnet lovmessige forhold vil eventuelle ordre bli lagret og oppbevart så lenge loven tilsier det.

Aksept:

Ved å bruke nettsiden DrammenLinedance.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler og vår personvernerklæring.