Om oss

Hei og velkommen til Drammen Line Dance.

Drammen LineDance er en relativ ny linedance-gruppe startet opp høsten 2016.

Drammen lineDance er startet av Tom Inge Sønju som har danset linedance siden 2006. Tom Inge var sist en del av Siws linedance som også holder til i Drammen.

Vi er innenfor det man kaller den moderne linedance sjangeren hvor vi danser til all slags musikk både gammelt og nytt, country og topp 20. Vi er en gruppe som ikke fokuserer på stilarter og teknikk. Vi danser for å ha det moro og få en liten trim i samme slengen.

Liker du musikk og dans, liker du helt sikkert linedance og vi har alltid plass til flere så meld deg på et kurs eller ta kontakt for en prøvetime. Du kommer helt sikkert ikke til å angre. Så ta kontakt i dag!

Vi danser på Marienlyst i Drammen på Idrettenshus vis-á-vis Drammenshallen i Frisklivssenterets lokaler ved inngang B og ved Fjell bydelshus, Laurits Grønlands vei 33, 3035 Drammen.


Placeholder

Tom Inge

Instruktør og Koreograf


Etter å ha møtt sin nåværende samboer som drev med konkurranse-linedance, begynte Tom Inge å danse litt nå og da fra 2006 til han begynte hos Siws Linedance i 2010.

Linedance var så moro at han har også arrangert linedancekurs på tidligere jobber og begynte som instruktør hos Siws linedance.

Det siste året har han også begynt å koreografere egne danser


Drammen LineDance eies og drives av Linedance Sønju (Org.nr 915 936 601). Tom Inge Sønju